BEGRIPPENLIJST

Wederzijdse, gelijktijdige orale seks.

Stimulatie van de mannelijke genitalia met de hand.

Spreektaal voor anale seks of gewoon op z’n Grieks!

Bondage, Discipline, Sadomasochisme (BDSM) is een seksuele voorkeur en een vorm van seksuele expressie die met wederzijdse toestemming gebruik maakt van fysiek opgelegde beperkingen, intense zenuwprikkels en het fantaseren van een machtsrollenspel. Onder te verdelen in een Sub (onderdanige) en een Dom (dominante). 
Een persoon die seksueel en emotioneel wordt aangetrokken door zowel mannen als vrouwen en zodoende het beste van beide werelden heeft.
Een persoon die zichzelf definieert als heteroseksueel, maar openstaat voor andere ervaringen. Omdat seksuele oriëntatie een continuüm is, een schaal, er zijn gradaties en bijna niemand is 100% homo of hetero.
Een massagetechniek met als doel seksuele gevoelens op te wekken dan wel te versterken. Erotische massages worden vooral gericht op de erogene zones van het lichaam om seksuele lust op te wekken. Het kan door paren als voorspel of als deel van hun seksuele liefdesspel worden toegepast. Massages die omschreven worden als erotische massages kunnen seksuele massages zijn, of het seksuele kan bijkomend zijn. Bij een body-to-body massage maakt de masseur niet alleen gebruik van de handen en armen, maar gebruikt deze ook billen, borsten, benen, voeten en rug om het lichaam te masseren.
Fellatio (afgeleid van het Latijnse woord fellatus) in het normale taalgebruik meestal pijpen genoemd, is het oraal bevredigen van de man. Hierbij wordt de penis van de man gelikt en-of in de mond genomen.
Het orgasme is de climax van de geslachtsgemeenschap, als de gevoelens het meest intens zijn. Bij de man gaat het orgasme over het algemeen
gepaard met een ejaculatie. Zowel bij mannen als vrouwen wordt het orgasme gevolgd door een gevoel van warme en voldane ontspanning.
Het uitleven van seksuele fantasieën in een specifiek scenario waarbij de deelnemers een rol krijgen toebedeeld. Het ervaren en ontdekken van de imaginaire wereld!
Vrouwelijke ejaculatie is de wat nettere uitdrukking voor het spuitend klaarkomen bij vrouwen, ook wel sprietsen of sproeien genoemd. Squirting is de Engelse benaming. Dit fenomeen lijkt erg in de taboe – sfeer te verkeren en als je sommige onderzoeken moet geloven zijn er meer vrouwen die zich er voor schamen dan dat ze er plezier van zouden hebben. Dit geldt eveneens voor de partners van deze vrouwen. Een dergelijk ‘spuitend orgasme’ komt slechts bij een minderheid van de vrouwen voor, voornamelijk wanneer de G- plek langdurig gestimuleerd wordt terwijl de vrouw zich volledig kan ontspannen en laten gaan.
De uitvoering van de handeling Cunnilingus is het oraal bevredigen van de vrouw. De term beschrijft niet of het door een man of een vrouw wordt uitgevoerd. Er zijn veel andere termen voor cunnilingus. De in de volksmond meest gebruikte zijn beffen en minetten.
Is een seksuele handeling, een vorm van fellatio, waarbij een persoon andermans penis in erectie
volledig in de mond en/of keel neemt. Voor mannen kan dit een bijzonder lustopwekkende seksuele handeling zijn maar niet iedereen is anatomisch in staat een deepthroat uit te voeren!
Een tongzoen, tongkus of French Kiss is een erotisch getinte kus waarbij de kussenden elkaar met geopende mond kussen, zodat de tongen elkaar kunnen raken, waarbij deze tegen elkaar bewegen. In vergelijking met een gewone kus is een tongzoen over het algemeen veel langer van duur.
De term Golden Shower staat voor plasseks en bestaat uit verschillende vormen. Het kan gaan om genieten van de plas an sich, bijvoorbeeld wanneer je je eigen of andermans plas ziet, ruikt, voelt, proeft of drinkt (urophagia). Het betreft ook de handeling van het plassen, iemand zien plassen of zelf over iemand of zichzelf heen plassen. Voor sommigen is juist het moeten ophouden van de plas en het bevrijdende gevoel erna opwindend. Afhankelijk van de voorkeur kan de beoefenaar van plasseks dit ervaren als intiem, vies, vernederend, ondeugend of een combinatie van deze gevoelens.
Is een term die seksuele praktijken beschrijft die het risico op seksueel overdraagbare aandoeningen soa’s) verminderen. In andere woorden, bescherm jezelf, gebruik een condoom